Articles

Ριζότο Θαλασσινών

 

(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ PAELLA)

Μαγειρεμένο με το δικό μας χαρακτήρα απλά με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Με διαλεγμένα θαλασσινά (καλαμάρι - χταπόδι - μύδι - γαρίδα - καβουρόψυχα - σουπιά), κόκκινη σάλτσα , ρύζι και πολύχρωμες πιπεριές.

ΥΛΙΚΑ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΡΥΖΑΚΙ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΣΚΟΡΔΟ
ΚΕΥΤΕΡΟ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΧΤΑΠΟΔΙ
ΜΥΔΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΟΨΥΧΑ
ΣΟΥΠΙΕΣ
ΓΑΡΙΔΕΣ
ΣΑΛΤΣΑ

Πιάτα εποχής...!

Σαρδέλα παντρεμένη

Ένα πιάτο καθαρά καλοκαιρινό. Σαρδελίτσα φιλεταρισμένη ψήνεται αργά διατηρώντας όλη τη γεύση της ατόφια μέχρι να την γευτείτε. Σερβίρετε με λάδι και λεμόνι και κάνει πολυ καλή παρέα με ουζάκι ή κρασάκι.

 

Μύδια σαγανάκι

Την εμφάνιση των φρέσκων μυδιών η οποία θα δώσει άλλη πνοή στο τραπέζι μας περιμένουμε όλοι. Σαγανάκι με κόκκινη ή λευκή σάλτσα, με καυτερό ή χώρις βρασμένα στον κατάλληλο χρόνο συνοδεύουν ευχάριστα τις καλοκαιρινές σας σκέψεις.

 

Μυδοπίλαφο

Το μυδοπίλαφο, μια αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή. Ιδανικό πιάτο για τους λάτρεις των θαλασσινών, που μπορούν να το απολαμβάνουν σχεδόν όλο το χρόνο. Φυσικά από τα χέρια του Γιώργου αυτό το πιάτο μπορεί να σας κάνει νιώσετε διαφορετικά συναισθήματα εξαιτείας των υπέροχων μυρωδικών που κρύβονται στο ρύζι.