Articles

Ο Γιώργος



Ο

giwrgosΓιώργος Καραδήμας, o ιδιοκτήτης του εστιατορίου, μετράει τώρα περισσότερες από δύο δεκαετίες στο χώρο της εστίασης, αποκτώντας την κατάλληλη εμπειρία για να δημιουργήσει με πολύ αγάπη και όρεξη έναν ζεστό, φιλόξενο και ιδανικό χώρο για εσάς ο οποίος γευστικά ανταποκρίνεται στην λέξη «ψαροταβέρνα». Με απόλυτη αφοσίωση και ακούγοντας πάντα τις επιθυμίες των πελατών του, έχει καταφέρει να διαμορφώσει γευστικά το μενού του μαγαζιού με τρόπο τέτοιο, ώστε να μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό του «ψαριού» και όχι μόνο.

Μη ξεχνώντας τον τόπο καταγωγής του και τις μακρινές ρίζες του, την όμορφη Καλαμάτα, «υποστηρίζει» όλα αυτά τα χρόνια τα προϊόντα της όπως τις ελιές, το κρασί, το εξαιρετικό ταλαγάνι Μεσσηνίας και φυσικά το ελαιόλαδο. Η επιλογή και η αγορά των πρώτων υλών γίνεται προσωπικά από τον ίδιο σε καθημερινή βάση για να καταλήγουν στο τραπέζι σας τα πιο φρεσκομαγειρεμένα μεζεδάκια.

Ο φιλόξενος χαρακτήρας του, το χιούμορ και η ευγένειά του θα σας κάνουν πολύ γρήγορα να νιώσετε πολύ οικεία στο χώρο. Με ιδιαίτερη χαρά ο ίδιος και οι συνεργάτες του σας περιμένουν να γνωριστείτε και από κοντά…

Πιάτα εποχής...!

Σαρδέλα παντρεμένη

Ένα πιάτο καθαρά καλοκαιρινό. Σαρδελίτσα φιλεταρισμένη ψήνεται αργά διατηρώντας όλη τη γεύση της ατόφια μέχρι να την γευτείτε. Σερβίρετε με λάδι και λεμόνι και κάνει πολυ καλή παρέα με ουζάκι ή κρασάκι.

 

Μύδια σαγανάκι

Την εμφάνιση των φρέσκων μυδιών η οποία θα δώσει άλλη πνοή στο τραπέζι μας περιμένουμε όλοι. Σαγανάκι με κόκκινη ή λευκή σάλτσα, με καυτερό ή χώρις βρασμένα στον κατάλληλο χρόνο συνοδεύουν ευχάριστα τις καλοκαιρινές σας σκέψεις.

 

Μυδοπίλαφο

Το μυδοπίλαφο, μια αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή. Ιδανικό πιάτο για τους λάτρεις των θαλασσινών, που μπορούν να το απολαμβάνουν σχεδόν όλο το χρόνο. Φυσικά από τα χέρια του Γιώργου αυτό το πιάτο μπορεί να σας κάνει νιώσετε διαφορετικά συναισθήματα εξαιτείας των υπέροχων μυρωδικών που κρύβονται στο ρύζι.