Articles

Γαριδομακαρονάδα - Αστακομανέστρα

 

 

Δύο πιάτα τα οποία θα σας ταξιδέψουν στις βόρειες Σποράδες. Η εικόνα μα πάνω απ'όλα η γεύση αυτών τών δυο πιάτων μαρτυρούν με πόση αγάπη και μεράκι ετοιμάζονται, και θα το καταλάβετε δοκιμάζοντας τα. Γαρίδες και Spaghetti ή αστακός και μανέστρα, αλλά και ο μοναδικός συνδυασμός μυρωδικών και φέτας θα σας ικανοποιήσουν γευστικά όσο ποτέ άλλοτε.

ΥΛΙΚΑ

ΡΙΓΑΝΗ
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΗ

SPAGHETTI
ΓΑΡΙΔΕΣ
ΣΑΛΤΣΑ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΚΑΥΤΕΡΟ
ΦΕΤΑ

Πιάτα εποχής...!

Σαρδέλα παντρεμένη

Ένα πιάτο καθαρά καλοκαιρινό. Σαρδελίτσα φιλεταρισμένη ψήνεται αργά διατηρώντας όλη τη γεύση της ατόφια μέχρι να την γευτείτε. Σερβίρετε με λάδι και λεμόνι και κάνει πολυ καλή παρέα με ουζάκι ή κρασάκι.

 

Μύδια σαγανάκι

Την εμφάνιση των φρέσκων μυδιών η οποία θα δώσει άλλη πνοή στο τραπέζι μας περιμένουμε όλοι. Σαγανάκι με κόκκινη ή λευκή σάλτσα, με καυτερό ή χώρις βρασμένα στον κατάλληλο χρόνο συνοδεύουν ευχάριστα τις καλοκαιρινές σας σκέψεις.

 

Μυδοπίλαφο

Το μυδοπίλαφο, μια αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή. Ιδανικό πιάτο για τους λάτρεις των θαλασσινών, που μπορούν να το απολαμβάνουν σχεδόν όλο το χρόνο. Φυσικά από τα χέρια του Γιώργου αυτό το πιάτο μπορεί να σας κάνει νιώσετε διαφορετικά συναισθήματα εξαιτείας των υπέροχων μυρωδικών που κρύβονται στο ρύζι.