ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Α


πό το 2007 έως σήμερα, με αστείρευτη ζωντάνια και αγάπη διοργανώνουμε για εσάς τις εκδηλώσεις χαράς και ευτυχίας σας. Γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες, είναι μόνο κάποιες απ'τις στιγμές που μας φέρνουν όλους μαζί κοντά.

Εταιρικά γεύματα, παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, θεματικές βραδιές, Party, εκδηλώσεις, γίνονται με εξαιρετική οργάνωση και άψογο Service. Σε μας θα βρείτε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και πολλές επιλογές στο μενού από μεζέδες και γαστρονομικές ποικιλίες που καλύπτουν και τους απαιτητικούς πελάτες μας.

Ένας χώρος 170 τ.μ. στο εσωτερικό του μαγαζιού, είναι έτοιμος να φιλοξενήσει όλους τους καλεσμένους σας,ο οποίος μαζί με το εξωτερικό μπαλκόνι αγγίζει την χωρητικότητα των 200 ατόμων.Η απόλαυση των ιδαίτερεων γεύσεων μας σε συνδυασμό με την εξαιρετική μουσική επένδυση από έμπειρους DJ's ή Live προγράμματος, δίνουν την επιπλέον νότα στις στιγμές χαράς που απαιτεί η περίσταση. Εμπειστευτείτε στα χέρια μας τις μοναδικές στιγμές χαράς για ένα αποτέλεσμα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Πιάτα εποχής...!

Σαρδέλα παντρεμένη

Ένα πιάτο καθαρά καλοκαιρινό. Σαρδελίτσα φιλεταρισμένη ψήνεται αργά διατηρώντας όλη τη γεύση της ατόφια μέχρι να την γευτείτε. Σερβίρετε με λάδι και λεμόνι και κάνει πολυ καλή παρέα με ουζάκι ή κρασάκι.

 

Μύδια σαγανάκι

Την εμφάνιση των φρέσκων μυδιών η οποία θα δώσει άλλη πνοή στο τραπέζι μας περιμένουμε όλοι. Σαγανάκι με κόκκινη ή λευκή σάλτσα, με καυτερό ή χώρις βρασμένα στον κατάλληλο χρόνο συνοδεύουν ευχάριστα τις καλοκαιρινές σας σκέψεις.

 

Μυδοπίλαφο

Το μυδοπίλαφο, μια αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή. Ιδανικό πιάτο για τους λάτρεις των θαλασσινών, που μπορούν να το απολαμβάνουν σχεδόν όλο το χρόνο. Φυσικά από τα χέρια του Γιώργου αυτό το πιάτο μπορεί να σας κάνει νιώσετε διαφορετικά συναισθήματα εξαιτείας των υπέροχων μυρωδικών που κρύβονται στο ρύζι.

Επισκέπτες

We have 28 guests and no members online